Hårfjerning med voks – hurtigt og effektivt


​Er du også træt af uønsket hårvækst, som skal fjernes mere eller mindre hver dag med en skraber? Så lad Fodplejeklinikken hjælpe dig. Jeg udfører hårfjerning med voks på ben, arme, axil, bikini, ansigt, ryg og bryst. Hos Fodplejeklinikken har jeg mange års erfaring med hårfjerning med voks, så du får det bedste resultat.


En hårfjerning med voks er det mest effektive


Den mest effektive hårfjerningsmetode er hårfjerning med voks, hvis du ønsker et langtidsholdbart resultat. Ved voksbehandling fjerner man hårene fra roden, hvor man derhjemme med en skraber kun fjerner det yderste af hårene, så de hurtigt kommer tilbage stikkende. Ved hårfjerning med voks vokser hårene naturligt ud igen og er derfor bløde. Ved regelmæssig voksbehandling er man hårfri i 3-6 uger. Inden hårfjerning


Inden du skal have foretaget en hårfjerning, skal du hjemmefra have forberedt dig, så du får det bedste resultat. Derfor er det en god ide at eksfoliere og gennemfugte huden dagen inden hårfjerningen. For at få det bedste resultat er det nødvendigt at hårene på kroppen er minimum 5 millimeter lange.


​Efter hårfjerningen anbefaler vi løstsiddende tøj, så huden kan få lov til at køle ned og undgå irritation i form af tætsiddende tøj. Et par dage efter behandlingen anbefaler vi, at du starter med peeling for at undgå indgroede hår.

Priser:

   1/2 ben                                         250 kr

   1/1 ben                                         395 kr

   Ryg eller bryst                             395 kr

   Overlæbe                                     150 kr

   Hele Ansigtet                               240 kr

   Bikinilinie                                   180 kr

   Armhulen                                    180 kr

   Overarme                                    180 kr

   Hel arm                                       240 kr